42+3: Duhovite reakcije na društvenim mrežama nakon gostovanja Dodika

Korisnici društvenih mreža kreirali su niz zanimljivih sadržaja nakon gostovanja predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika na N1.

S obzirom na to da je na nekoliko pitanja odgovarao s istim odgovorom da je “SNSD pobijedio u 42 opštine u Republici Srpskoj i tri u Federaciji BiH u kojima većinski žive Srbi”, upravo ta rečenica poslužila je kao inspiricija i za jedan oglas.

“Mijenjam 42 opštine u RS i 3 u Federaciji za Banjaluku” – tako glasi tekst oglasa na OLX-u.

Kultna scena iz animirane serije “Simpsonovi” gdje u uvodnoj špici Bart piše na školskoj tabli, sada je dobila novi sadržaj.

Maštoviti su bili i korisnici Twittera. Tako je jedna tviterašica iskoristila Dodikovu rečenicu da odgovori na pitanje koliko ima godina.

Video Dodikovog gostovanja na N1 postao je viralan i izazvao veliku pažnju građana. Dodik je istom rečenicom odgovaro na pitanja o rezultatima izbora u Banjaluci, prijetnjama, spornim fotografijama i drugim temama, čime je emisija i završena.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79