18-godišnji mladić smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći

18-godišnji mladić iz Todorova jutros smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Maloj Kladuši.

 

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno stradalo dogodila se jutros (09.03.2019.) u mjestu Mala Kladuša, na dijelu magistralnog puta M4.2. Smrtno je stradao 18-godišnji mladić iz Todorova, općina Velika Kladuša, koji je bio putnik u automobilu. Automobilom marke Ford je upravljao 21-godišnjak iz Todorova, koji je usljed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te je došlo do slijetanja i prevrtanja vozila van kolovoza. Vozač je prošao bez ozljeda, a treće lice, suvozač, 23-godišnjak iz Gornje Lučke, općina Cazin, je povrijeđen, ali nije životno ugrožen. Njemu je pomoć najprije ukazana u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši, nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihać.  

Uviđaj se obavlja pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca. Saobraćaj se na ovom dijelu magistralnog puta odvija jednim trakom, naizmjenično prenosi Radio Velika Kladuša.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments