20-godišnjak prišao prolazniku da mu pomogne da zamjeni gumu, vozač BMW-a naletio na njega

Mladić S. K. (20) iz Niške Banje poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u 3.45 sati na ulazu u Nišku Banju, kod banjske rampe, kada je na njega, dok je mijenjao gumu na automobilu, naletio automobil marke BMW kojim je upravljao D. M. (26) iz Niša.

S. K. je sa jednim drugom išao pješice ulicom, kada je vidio automobil marke Zastava 101 kome je pukla guma pa je prišao vozaču da mu pomogne da zamjeni točak.

Kada se mladić nagnuo da zamjeni točak, na njega je naletio automobil marke BMW koji je naišao ulicom i usmrtio ga na licu mjesta.

Pozvana je Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt nesretnog mladića.

Vozač BMW-a je, kako saznajemo, zadobio povredu glave pa je prevezen u Klinički centar radi dalje dijagnostike i liječenja.

O udesu je obavješteno Više javno tužilaštvo, a policija je izvršila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti ove tragedije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments