24-godišnji mladić iz BiH poginuo u nesreći kod Ljubljane / Prijatelji se opraštaju: Neka zvijer za volanom živi zajedno tu s nama

Aldin Melić, državljanin Bosne i Hercegovine, poginuo je u nesreći koja se dogodila u petak, u Vodicama kod Ljubljane.

Nastradao je u nesretnom slučaju u krugu firme “Transport Jerman”, za koju je nedavno počeo raditi, piše Jajce Online. Melić je rođen 1997. godine u Jajcu.

Veliki broj Aldinovih prijatelja i radnih kolega oprašta se putem društvenih mreža.

-Nažalost, Allahovom voljom i Allahovim određenjem jučer se nesretnim slučajem ugasio život mog radnog kolege. Imali smo prilike razgovarati više puta dok smo se sretali na parkingu firme.

Kulturna i super osoba si bio. Jako mi je žao što se to desilo, što se gasi još jedan mladi život dobre duše. Ostaješ u lijepom sjećanju. Pamtit ću uvijek šale s kojim si me zezao na račun naglaska nas krajišnika. Također ću pamtiti plavu Merdžu s najjačom tablicom na firmi našeg kolektiva.

Kolega moj, da te Allah uvede u Džennet i podari sve Njegove ljepote i blagodati, a porodici, prijateljima i tvojim najmilijim želim mnogo sabura. Najmanje što mogu učiniti je da te posljednji put pozdravi Krajišnik sa vrelog asfalta. Neka zvijer za volanom živi zajedno tu s nama, vječno, napisao je Eldin Mujakić, Aldinov radni kolega.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79