(FOTO) Održana komemoracija Kruniću i Pavloviću: “Moj sin je bio dobar čovjek”

Čavić je rekao da prave osobe nisu oni koji su raspalili rafale u Slavišu, već oni koji su njegovu likvidaciju naručili kako bi svi drugi živjeli u strahu i ispunjavali njihove zahtjeve

Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, oprostili su se od privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića na komemoraciji koja je održana u Banjaluci.

Krunićev otac Drago je rekao da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio da pomogne ljudima, te je rekao da je ova likvidacija naručena. On je kazao da od policije očekuje i vjeruje da će uraditi svoj posao do kraja, a radnicima Krunićevih preduzeća je poručio da će porodica nastaviti raditi sve poslove koje je njegov sin Slaviša započeo.

loading...

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, obratio se na komemoraciji kao najbliži prijatelj likvidiranog Krunića.

Čavić je rekao da prave osobe nisu oni koji su raspalili rafale u Slavišu, već oni koji su njegovu likvidaciju naručili kako bi svi drugi živjeli u strahu i ispunjavali njihove zahtjeve.

Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske, je nakon komemoracije rekao novinarima da policija radi na rasvjetljavanju ovog tragičnog događaja. Dodao je da u ovom trenutku ne može govoriti o motivima i da vjeruje da će istraga dati odgovore na sva pitanja.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održala se u kongresnoj sali kompanije “Sektor sekjuriti” u Banjaluci.

Komemoraciji su prisustvovali i predstavnici SDS-a Vukota Govedarica i Dragan Mektić, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Darko Ilić, bivši načelnik Uprave za organizovani kriminal Policije RS te mnogi drugi.

Slaviša Krunić biće sahranjen u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 časova, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je iz Pala.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 

Otkriveni novi detalji: Saradnik izdao osumnjičene za Krunićevu likvidaciju