44-godišnjak uhvatio dječaka za vrat i uperio mu pištolj u sljepoočnicu: On ga prijavio ocu i policiji

Državno odvjetništvo traži kaznu od godinu i po zatvora za 44-godišnjaka koji je krajem decembra prošle godine u Zagrebu prijetio 17-godišnjem dječaku. Prema optužnici, muškarac je uperio pištolj u sljepoočnicu dječaka, izjavivši mu da će ga ubiti, te je potom prijetio i njegovim prijateljima.

Incident se odigrao kraj samoposlužnog aparata u vlasništvu partnerice 44-godišnjaka. Muškarac je primijetio da neko trese aparat te se uputio prema grupi dječaka, optužujući ih za tu radnju.

Zatim je došlo do fizičkog sukoba, pri čemu je on uhvatio dječaka za vrat i uperio mu pištolj u sljepoočnicu, prijeteći mu likvidacijom. Zatim je zaprijetio i ostalim prisutnim dječacima.

Uplašeni 17-godišnjak pozvao je oca i policiju, prijavivši cijeli incident. U svojem iskazu opisao je događaje kraj aparata, dok je optuženi tvrdio da je bio uznemiren zbog moguće pljačke.

44-godišnjak je u to vrijeme bio na prekidu izdržavanja zatvorske kazne na koju je ranije osuđen, a tužiteljstvo traži i istražni zatvor za njega.

Optuženi je već bio osuđivan za nasilje u prošlosti. Dječak i njegovi prijatelji potvrdili su verziju događaja koja podupire optužbu protiv 44-godišnjaka.

Suđenje će biti ključno u određivanju odgovornosti za prijetnje i nasilje koje se odigralo u Zagrebu krajem prošle godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79