50 SRBA SE TUKLO U BEČU! Makljaža je bila tolika da su policajci zvali pojačanje i blokirali cijelu ulicu!

Pedeset osoba učestvovalo je u velikoj tučnjavi u Beču kada su se članovi jedne srbijanske porodice okupili u tamošnjem restoranu.

Nakon što je reagirala policija, uhapšene su četiri osobe, a u općoj “makljaži” je bilo i povrijeđenih. Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

Pale su teške riječi, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice. Austrijski mediji pišu da imaju romske korijene.

Izbila je masovna tučnjava koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala intervenirati policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mjesta, policajci su se šokirali kada su vidjeli da se međusobno tuče 50 osoba. Odmah su pozvali pojačanje, blokirali cijelu ulicu i uslijedilo je hapšenje.

Četiri osobe završile su s lisicama na rukama, dok je Hitna pomoć identificirala četvero povrijeđenih. Motiv tučnjave zasad nije poznat, ali je izvjesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79