52-godišnjak se vozilom zaletio u prostoru s plinskim bocama

Incident na benzinskoj pumpi u Brckovljanima kod Dugog Sela dogodio se kada je 52-godišnji vozač napustio svoje vozilo bez povlačenja ručne kočnice, uzrokujući opasnu situaciju kada se automobil nekontrolirano zaletio prema prostoru s plinskim bocama.

Prema presudi, automobil je zadnjim dijelom udario u metalnu ogradu blizu agregata za istakanje plina, a vozač je, nakon incidenta, napustio mjesto nesreće.

Policija ga je locirala sljedećeg dana u njegovoj kući, a kako je utvrđeno, vozaču je vozačka dozvola poništena zbog prikupljenih 12 prekršajnih bodova.

Ispričavajući se zbog nemogućnosti dolaska na sud, vozač je ostao neprisutan na suđenju, no presuda je donesena temeljem iskaza svjedoka, uključujući policajca i zaposlenicu benzinske postaje.

Zaposlenica ppumpe svjedočila je kako je vozač napustio vozilo te kako je ono krenulo prema prostoru s plinskim bocama. Vozač je negirao odgovornost tvrdeći da nije uzrokovao nikakvu štetu, no sud je donio presudu proglasivši ga krivim za više saobraćajnih prekršaja.

Vozač je osuđen na novčanu kaznu od ukupno 4.510 eura, uz dodatnih 53,54 eura prekršajnih troškova. Presuda je postala pravomoćna.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79