Apel za pomoć 25-godišnjem mladiću iz Kalesije: Za tri injekcije već su platitli 23.500 eura

GKUD ”Halisije” Kalesija u saradnji sa BKC ”Alija Izetbegović” Kalesija organizuje HUMANITARNI KONCERT za našeg građanina Kasema Kulovića.

Kasem dolazi iz Jelovog Brda i ima 25 godina, nedavno je stupio u brak.

Period koji je trebao provesti uživajući sa svojom izabranicom i porodicom nažalost provodi u bolnickim sobama. Liječenje za našeg Kasema je jako skupo, porodica je uplatila jedan dio iznosa ali to nije dovoljno da pokrije sve troškove.

Halisije će u cetvrtak 17.08.2023 u 19:00h u sali BKC”Alija Izetbegovic” svim srcem igrati i pjevati za Kasema.

Ovom prilikom želimo zamoliti naše građane da se odazovu u što većem broju, kako bi pomogli Kasemu da što prije ozdravi.

Kasem ima tumor na mozgu a stanje krajnje alarmantno, kaže njegova porodica.
Iz tog razloga trebaju našu pomoć – POMOĆ SVIH NAS. Jer ono što je zadesilo mladog Kasema Kulovića – može bilo koga od nas.

Nažalost, liječenje je skupo i Kulovići ne mogu sami. Za tri injekcije već su platitli 23.500 eura, osim toga 11.000 eura ponovo su uplatili klinici u Turskoj.

Liječenje skupo, bolest teška. Zato se oslanjaju na pomoć dobrih ljudi koji su u mnogim slučajevima pomogli i pružili ruku spasa.

Svi koji su u mogućnosti novac mogu uplatiti na račun Kasemovog oca Smail Kulović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79