Oglasili se iz Studentskog centra: Sigurnost studenata je neupitna

Oglasili se iz Studentskog centra: Sigurnost studenata je neupitna


Nakon ubistva koje se dogodilo jučer u JU Studentski centar u Nedžarićima, danas su se oglasili saopćenjem iz ove ustanove.

Tužilaštvo KS: Rano je govoriti o motivima ubistva u studentskom domu Nedžarići

– Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo, Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu i Udruženje studenata Studentskog centra izražavaju najdublje žaljenje povodom nemilog događaja koji se desio u prostorijama Javne ustanove Studentski centar Sarajevo te porodici nastradalog uposlenika izražavaju najdublje saučešće zbog neprocjenjivog gubitka člana njihove porodice – stoji u saopćenju Studentskog centra.

Iz ove ustanove također su istakli da je sigurnost studenata neupitna te da su u stalnom kontaktu s policijskim organima.

– Rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo obavještava roditelje i javnost da je neupitna sigurnost studenata, kao i da rukovodstvo Studentskog centra, zajedno sa Udruženjem studenata Studentskog centra, radi na normaliziranju života studenata u studentskim domovima. Očekujemo od policijskih organa da dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja – saopćeno je.

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/1306477709549714/

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija