(VIDEO) Evo kakvu ženu traži Pero Gudelj

(VIDEO) Evo kakvu ženu traži Pero Gudelj


On je jedan od najboljih bh.privrednika, suvlasnik FIS Viteza i osnivač firme Mali Fis. Za njegovu poduzetničku karijeru ne veže se niti jedna afera, uposlenici ga vole i veličaju jer je unatoč poslovnom carstvu ostao, kako kažu, prizeman i human.

Pero Gudelj gradi aerodrom, tri hotela, stadione, skijalište, dvorane… Evo kako će izgledati luksuzni kompleks na Vlašiću

No, njegov privatni život potresla je tragedija u augustu 2015. kada je pucao sebi u glavu. U javnosti su se pojavile brojne spekulacije o razlozima ovakvog čina, od odnosa sa bivšom suprugom Snježanom, preko peljuba, napada, do poslovnih problema.

Iako je povreda bila ozbiljna, a oporavak težak, ona ga nije zaustavila na njegovom poduzetničkom putu. Naprotiv, ovaj privrednik najavljuje novi poslovni poduhvat na planini Vlašić. I sve to uz jednu od navećih ljubavi – harmoniku, prenosi N1.

Kakvu to ženu traži, saznajte u nastavku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija