Dječak opisuje kako su ga maltretirali u školi. Snimka dječaka žrtve vršnjačkog nasilja potresla je svijet

Dječak opisuje kako su ga maltretirali u školi. Snimka dječaka žrtve vršnjačkog nasilja potresla je svijet


Glumac Hugh Jackman (51) poslao je poruku javnosti u kojoj podržava dječaka koji u videu uplakan priča kako se želi ubiti zbog psihofizičkog nasilja s kojim se svakodnevno susreće u školi. Quaden Bayles ima samo devet godina i snimala ga je majka, slomljena i u suzama, dok je on opisivao kako su ga maltretirali u školi.

Dječakova majka Yarraka objavila je uznemirujuću snimku na društvenim mrežama u želji da se zaustavi nasilje. Video je postao viralan, a tisuće ljudi javno su podržale dječaka koji živi u Australiji, a kojem je dijagnosticiran Achondroplasia-dwarfizam, poremećaj rasta kostiju, zbog čega on ima normalnu veličinu torza, a znatno kraće udove od prosjeka.

Video je pregledan više od 20 milijuna puta, a Hugh Jackman je putem Twittera poručio Quadenu da ima prijatelja u njemu.

“Quadene, jači si od svojih vršnjaka i što god da se dogodi, imaš prijatelja u meni. Molim vas, budimo pažljivi jedni prema drugima. Život je dovoljno težak, zato upamtimo, svaka osoba koja stoji ispred nas suočava se s nekom bitkom, zato samo budite ljubazni – nasilje nije u redu”, kazao je glumac.

Na platformi GoFundMe je prikupljeno oko 260 tisuća dolara u jednom danu, a novac će se utrošiti na to da se Quadena pošalje u Disneyland.

https://youtu.be/TapghcJWqtc


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija