Bakir: Daću ostavku zbog Sarajlića i Zukića! Ili ja, ili oni!

Bakir: Daću ostavku zbog Sarajlića i Zukića! Ili ja, ili oni!


Gost Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem bio je član Predsjedništva BiH i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović.

U vrlo opširnom intervjuu Izetbegović je kazao da je njemu na prvom mjestu stabilnost BiH, pomirenje, relaksacija odnosa, evropski napredak, vladavina prava. Na pitanje Hadžifejzovića zašto spominje proteste, Izetbegović je kazao da to ne radi on već neko drugi te je kazao da je riječ o pisanju Dnevnog avaza i Fahrudinu Radončiću, predsjedniku SBB-a i koalicionom partneru.

Izetbegović je ponovo pozvao Radončića da prestane biti i pozicija i opozicija te da on može zaustaviti takvo pisanje Avaza. On je kazao da su imali dobru saradnju do izbora, pa čak i poslije izbora ali da su počeli ti „uznemirujući natpisi“.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija