Mladić preminuo od povreda zadobijenih u nezgodi

Mladić preminuo od povreda zadobijenih u nezgodi


Na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad u Čejrecima, oko 11:40 časova dogodila se nezgoda u kojo je učestovalo teretno vozilo i pješak, potvrđeno je u policiji. Pješak, a riječ je o 26-godišnjaku, prevezen je nakon nezgode u bolnicu u Prijedor gdje je kako nezvanično saznajemo od zadobijenih povreda preminuo.

U tragediji koja se dogodila danas oko 11:40 časova na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, u Čejrecima, teško je povrijeđen Marko M. (26) iz Prijedora, koji je nedugo potom preminuo u opštoj bolnici u Prijedoru.

On je kao pješak tokom kretanja pored magistralnog puta ostvario kontakt s teretnim vozilom marke MAN kojim je upravljao N.S. iz Prijedora. Na licu mjesta uz policijske službenike PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor uviđaj je obavio i dežurni tužilac Okrućnog tužilaštva Prijedor.

Tužilac je, kako na je potvrdila Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor, naložio obdukciju nad preminulim u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja. Obdukcija će biti obavljena sutra u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci prenosi InfoPrijedor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija