Zarađuju na tuđoj muci: U ovom bh gradu masku prodaju za 2,90 KM

Zarađuju na tuđoj muci: U ovom bh gradu masku prodaju za 2,90 KM


Nije bez razloga nastala narodna izreka “Dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane!”

Svjedoci smo da u svim stanjima nesreće postoje oni koji traže način da ugrabe neku korist, pa tako i u novonastaloj situaciji u svijetu zbog pandemije koja je proglašena zbog koronavirusa.

Na Facebooku pojavio se status u kojem se navodi da je kupcu u jednoj bihaćkoj apoteci maska naplaćena 2,90 KM, a iste su prije koronavirusa koštale 0,15 – 0,25 KM.

Kako se zarađuje na muci građana našeg grada u trenutnoj situaciji, žalosno, apoteka “Kovačević” – Bihać, u vlasništvu osobe koja je uvijek oštećena po raznim pitanjima, prije korona virusa ova ista maska je koštala 0,15 – 0,25 feniga po komadu a sad kao što vidite 2,90 KM i iste su pakovane ručno po jedan komad iz kutije koje se pakuju od po 50 – 100 kom.
🤝👇👎
Podijelite objavu možda neko pozove inspekciju!
Nadamo se da već jeste!

Obavještavaju se građani BiH da sva poskupljenja koja primijete prijave. U nastavku pogledajte na koji broj treba prijaviti: Federalna inspekcija 080 020 333 ili 033/226-644. Broj je dostupan 24/7


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija