Džaferović razgovarao s Erdoanom: Turska nastavlja pružati pomoć BiH

Džaferović razgovarao s Erdoanom: Turska nastavlja pružati pomoć BiH


Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović razgovarao je danas telefonom sa predsjednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoanom (Recep Tayyip Erdogan) o stanju u Bosni i Hercegovine i i Turskoj u vezi sa naporima koje dvije države čine na zaustavljanju širenja koronavirusa.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Sagovornici su naglasili da se pandemija može pobijediti jedino zajedničkom i koordiniranim radom cijelog svijeta.

Predsjedavajući Predsjedništva Džaferović zahvalio se na pomoći koju je Republike Turska među prvim pružila Bosni i Hercegovini. Predsjednik Erdoan je rekao da će se pomoć Republike Turske nastaviti u medicinskoj opremi neophodnoj za zaustavljanju širenja Covida-19.

Predsjednik Erdoan je ocijenio preduzete mjere na sprječavanju širenja koronavirusa u Bosni i Hercegovini kao pravovremene, koje daju dobre rezultate. Također, predsjednik Erdoan je pozvao na jedinstvo i zajednički rad svih u Bosni i Hercegovini u borbi protiv pandemije koronavirusa prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija