Utvrđen uzrok smrti majke i bebe u Mrkonjić Gradu

Utvrđen uzrok smrti majke i bebe u Mrkonjić Gradu


Obdukcija tijela Zorice Č. (26) i njenog novorođenčeta, čija su beživotna tijela pronađena jučer u stanu u Mrkonjić Gradu, pokazala je da je uzrok smrti porod u “neregularnim uvjetima”.

Po nalogu okružnog javnog tužioca iz Banje Luke, obdukcija je obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu u Banjoj Luci.

– Do poroda je došlo u terminu i nije se radilo o prijevremenom porođaju. Međutim, ona je to sama učinila u stanu, bez adekvatnih medicinskih sredstava i lijekova. Beba je rođena živa, ali je kasnije preminula bez brige i pomoći majke, koja se vjerovatno borila za svoj život – istakao je za Faktor izvor iz istrage.

Kao što smo jučer objavili beživotna tijela majke i bebe preksinoć oko 21.20 sati pronašla je policija iz Mrkonjić Grada u jednom privatnom stanu na području ove općine, a gdje je žena živjela kao podstanar.

Policija je reagovala nakon prijave da žena ne otvara ulazna vrata i ne javlja se na mobilni telefon i tamo su zatekli stravičan prizor prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija