Peugeotom sletio u rijeku Bosnu: Povrijeđen 79-godišnji muškarac

Peugeotom sletio u rijeku Bosnu: Povrijeđen 79-godišnji muškarac


U zeničkom naselju Odmut dasnas se dogodila saobraćajna nesreća tako što je vozač izgubio kontrolu i slijetio vozilom u rijeku Bosnu.

U nesreći je povrijeđena jedna osoba.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su kazali da se nesreća dogodila oko 12:40 sati kada je automobil Peugeot 206 iz za sada nerazjašnjenih okolnosti s ceste sletio u rijeku Bosnu.

U nesreći je povrijeđena jedna osoba i to 79-godišnji M. I. koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica na ukazivanje pomoći, piše Klix.

Pola sata nakon podneva, dogfodila se saobraćajna nesreća, prilikom koje je putnički automobil “Peugeot 206” završio u koritu rijeke Bosne, nedaleko od Drvenog mosta, potvrđeno je u policiji. Na Odmutu, na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića vozač M.I. je izgubio kontrolu nad svojim “pežoom”, u kojem se nalazio sam, te je vozilo završilo u koritu rijeke Bosne.

Ubrzo su, po dojavi građana, stigli vatrogasci i hitna pomoć, koja je vozača prebacila u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja pomoći. Za sada nema informacija o karakteru i stepenu povreda vozača, rečeno nam je. Pogledajte fotografije prijatelja Zenicabloga Jasmina Mujanovića Jaleta, sa lica mjesta.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija