MOMCI IZ “UNITED TRIBUNS” NASTAVLJAJU AKCIJU: Mostar je bio prvi u planu, humanitarnu pomoć dijelit ćemo širom BiH!

MOMCI IZ “UNITED TRIBUNS” NASTAVLJAJU AKCIJU: Mostar je bio prvi u planu, humanitarnu pomoć dijelit ćemo širom BiH!


Proteklih dana u Mostaru su se istinski obradovali donaciji od 300 kg brašna. Oni koji su pokrenuli akciju i učinili da to sve bude stvarnost su momci iz kluba “UNITED TRIBUNS”, u čijem osnivačkom sastavu su Armin i Nermin Ćulum, te Sado Seferović.

Član i jedan od osnivača ekipe Sado Seferović, naglasio je kako akcija koja je pokrenuta u Mostaru, naredni period biti će usmjerena i na neke druge gradove u BiH. Sve to čine kako bi se najugroženijima pomoglo da im bude osiguran obrok prenosi Dobarportal.

Humanitarna akcija “UNITED TRIBUNS”: Podjela preko 45 tona brašna u Mostaru

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Iz grada na Neretvi, divnog Mostara, krenula podjela oko 45 tona brašna i ostalih namirnica za najugroženije kategorije u BiH.

“Razmišljali smo da osigurano brašno ustupimo nekoj humanitarnoj organizaciju, ali smo onda shvatili da i oni imaju jako puno posla u ovo vrijeme, a s druge strane smo htjeli biti sigurni da je svaka vreće došla u prave ruke”, kaže Seferović.

Šta reći osim da se ovakve geste ne smiju zaboraviti, pomoći ljudima u stanju potrebe je nešto što je u ovakvim momentima i najpotrebnije. Ova akcija se nastavlja i dalje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija