Poginuo suvozač na motociklu

Poginuo suvozač na motociklu


Jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila večeras u 18.30 sati na magistralnom putu M-4 Tuzla – Doboj u naselju Brijesnica Mala u Doboj Istoku.

U sudaru automobila Mercedes i motocikla poginuo je suvozač na motociklu iz Doboja. Na lice mjesta stigla je policijska patrola iz Doboj Istoka, kantonalna tužiteljica iz Tuzle te policijski službenici iz Gračanice. U vrijeme uviđaja, saobraćaj na ovoj dionici se odvijao na obližnjem proširenju kod benzinske pumpe “Škrebo”.

Pod još neutvrđenim okolnostima došlo je do sudara automobila Mercedes, kojim je upravljao A. I. iz Tuzle, i motocikla kojeg je vozio D. D. iz Doboja. Vozaču motora je zbog teških tjelesnih povreda ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Doboj Istok, dok je suvozač S. N. smrtno stradao.

Više podataka nismo mogli dobiti iz MUP-a Tuzlanskog kantona. Doznali smo da će prema nalogu kantonalne tužiteljice tijelo stradalog mladića biti prevezeno u prosekturu UKC u Tuzli radi obdukcije, kako bi se utvrdili uzroci smrti.

Pitanje je ko će obdukciju izvršiti kada se, kako je već našoj javnosti poznato, obdukcije u vrijeme pandemije ne vrše na području Federacije BiH prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija