Izliječen i posljednji pacijent u teškom stanju u Wuhanu

Izliječen i posljednji pacijent u teškom stanju u Wuhanu


Prema dnevnom izvještaju komisije objavljenom u petak, posljednji pacijent u teškom stanju u Wuhanu u četvrtak je bio i jedini teži slučaj u Hubeiju.

Broj bolesnika s COVID-19 u teškom stanju u Wuhanu, središnjem kineskom gradu, koji je najteže pogođen epidemijom, pao je na nulu, rekao je zdravstveni dužnosnik u petak.

Posljednji pacijent u teškom stanju u Wuhanu, glavnom gradu provincije Hubei, izliječen je u petak, smanjujući broj takvih pacijenata u gradu na nulu, rekao je Mi Feng, glasnogovornik Nacionalne zdravstvene komisije (NHC), na konferenciji za novinare u Pekingu.

Prema dnevnom izvještaju komisije objavljenom u petak, posljednji pacijent u teškom stanju u Wuhanu u četvrtak je bio i jedini teži slučaj u Hubeiju, prenosi Fokus.

U četvrtak u Hubeiu nisu prijavljeni novi potvrđeni slučajevi i u provinciji nema sumnjivih slučajeva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija