U Bijeljini oduzete cigarete vrijedne skoro 5.000 KM

U Bijeljini oduzete cigarete vrijedne skoro 5.000 KM


Na području Bijeljine zaplijenjena je veća količinu cigareta koje nisu bile obilježene na propisan način, potvrđeno je danas iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Radi se o 920 paklica cigareta raznih brendova, a procijenjena vrijednost privremeno oduzete robe je skoro 5.000 KM. Protiv osobe kod koje je pronađena navedena akcizna roba, bit će pokrenuti prekršajni postupak pred nadležnim sudom.

U aktivnostima na terenu ovlašteni službenici UIO-a koristili su specijaliziranu opremu koju je Upravi donirala vlada Sjedinjenih Američkih Država putem Programa EXBS. Napominju da i u uvjetima vanredne situacije, uzrokovane virusom Covid-19, provode pojačane aktivnosti na terenu radi sprečavanja nezakonite prodaje duhana i duhanskih prerađevina prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija