(FOTO) Vatrogasci su morali rezati automobil da izvuku unesrećene iz smrskanog vozila

(FOTO) Vatrogasci su morali rezati automobil da izvuku unesrećene iz smrskanog vozila


Piljagić Vinko (56) iz Potkozarja i Malinić Zoran (58) iz Verića poginuli su saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor u mjestu Piljagići, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Poginuli vozač Opel Astre Vinko Piljagić i suvozač Zoran Malinić

“U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je putničko vozilo marke BMW kojim je upravljala Dražena Ajder (41) iz Banjaluke i putničko motorno vozilo marke opel astra kojim je upravljao Piljagić”, navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno u saopštenju u ovoj nesreći je povrijeđena Dražena Ajder.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

POGLEDAJ GALERIJU

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija