Dr. Đokanović se ponovo obratio Dodiku: Kakav biste imali odnos prema zaposlenima u Kliničkom centru da u njemu rade Vaša ili djeca od Željke Cvijanović

Dr. Đokanović se ponovo obratio Dodiku: Kakav biste imali odnos prema zaposlenima u Kliničkom centru da u njemu rade Vaša ili djeca od Željke Cvijanović


Poznati ljekar Dragan Đokanović na svom Facebook profilu ponovo se obratio srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, podsjećajući ga da mu je pisao i uoči Vaskrsa i pitao da li se interesovao za okolnosti smrti tri člana jedne porodice iz Banje Luke koji su preminuli usljed zaraze sa Covid-19.

Ovo je citat iz tog pisma: “Gospodine Dodik, zašto su umrla tri člana jedne porodice u Banjoj Luci?

Jesu li preduzete baš sve mjere tokom njihovog liječenja? Da li Vas je to interesovalo, i da li su Vas, iz Kliničkog centra, obavijestili o preduzetim mjerama? Zamislite, gospodine Dodik, da tri člana jedne od porodica iz familija Dodik, Cvijanović ili Radojičić preminu, od koronavirusa, u samo nekoliko dana… Kako biste reagovali? Da li biste nešto preduzeli?”

Danas Vas, gospodine Dodik, kao lidera vlasti u Republici Srpskoj, pitam:
“Kakav biste imali odnos prema zaposlenima u Kliničkom centru u Banjoj Luci da u njemu, primjera radi, dežura Vaša kćerka; da Vaš sin sa odjeljenja na odjeljenje prenosi zaražene od koronavirusa, a da mu pomažu sin predsjednice Republike Željke Cvijanović i dijete Igora Radojičića; da neko od članova porodice Nebojše Radmanovića svakodnevno obavlja obdukcije umrlih od koranavirusa, ili da je kćerka Nikole Špirića anesteziolog i da danonoćno intubira zaražene?”

Dr. Đokanović u svom Facebook statusu pita Dodika šta bi u tom slučaju uradio?
– Da li bi lično Vas, ali i pobrojane političare, u situaciji da vaša djeca rade na Paprikovcu, malo više zanimalo zašto je toliko zaraženih zdravstvenih radnika u Kliničkom centru Republike Srpske?, pita dr. Đokanović.

GOSPODINE DODIK, ZAŠTO JE TOLIKO ZARAŽENIH ZDRAVSTVENIH RADNIKA U UKC REPUBLIKE SRPSKE?

Gospodine Dodik, pisao sam Vam,…
Objavljuje Dragan Djokanovic u Subota, 2. svibnja 2020.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija