Sa mjesta nesreće pobjegao vozač koji je izazvao prevrtanje na magistralnom putu Zvornik-Tuzla

Sa mjesta nesreće pobjegao vozač koji je izazvao prevrtanje na magistralnom putu Zvornik-Tuzla


Saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Zvornik – Tuzla u mjestu Međaš kod Kalesije, a koja je izazvala jutrošnji zastoj saobraćaja imala je još jednog učesnika koji je pobjegao sa lica mjesta događaja.

Prema riječima lakše povrijeđenog 23-godišnjeg E. M. iz Donjih Vukovija koji je upravljao prevrnutim vozilom, do nezgode je došlo nakon što mu je na put izletilo drugo vozilo. Prema riječima povrijeđenog dvadesettrogodišnjaka izbjegavajući da udari vozilo koje mu je izletilo, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i prevrnuo se.

Prema riječima povrijeđenog, više od zadobijenih povreda boli činjenica da je vozač drugog vozila vidio kako se kombi prevrće zbog njega i da je samo produžio dalje ne osvrnuvši se.

Kako je uposlenik kompanije koja se bavi prodajom keramike rekao novinaru, bjegunac sa mjesta događaja je takođe vozio kombi, samo boje truhle višnje, vjeruje da će ga policija ubrzo pronaći, prenosi Zvornički.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija