Foto AFP
Ispovijest teško povrijeđenog policajca: Vidio sam da veliki kamen leti prema meni…

Ispovijest teško povrijeđenog policajca: Vidio sam da veliki kamen leti prema meni…


U neredima u glavnom gradu Srbije Beogradu, koji su izbili tokom demonstracija građana, u žestokim okršajima policije i demonstranata povrijeđen je veći broj osoba.

Među njima je i policajac Nebojša Apostolović kojem su u neredima polomljene obje noge.

-Vidio sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osjetio veliku bol u nogama – ispričao je za Televiziju Pink najteže povrijeđeni policajac, prenosi B92.

– Letjele su kamenice sa svih strana. U jednom trenutku kada sam se okrenuo, vidio sam da veliki kamen leti ka meni. Pao sam i osjetio veliku bol u nogama. Nisam znao šta mi se dešava i da li mi je povrijeđena kičma.

Odmah su mi prišle kolege koje su me odvele do službenog automobila koji je bio parkiran iza Narodne Skupštine. Nakon toga sam doveden ovdje, u Urgentni centar – prepričao je Apostolović.

U nekoliko sekundi prođe cijeli život, rekao je Apostolović, istakavši da je zahvalan kolegama.

– To su trenuci kada sa jedne strane vidite neku rulju, lete kamenice, leti sve i vi ste nemoćni, ne možete da se pomjerite sa tog mjesta. Da nisu bile tu kolege, vjerovatno bi tu i ostao – istakao je Apostolović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija