Skandalozna izjava: Državni udar u Srbiji se priprema u Banja Luci?!

Skandalozna izjava: Državni udar u Srbiji se priprema u Banja Luci?!


– Koja je uloga Banjaluke u ovim nemirima u Beogradu, pita Trifunović i dodaje da su pripadnici desničarskih, proruskih, organizacija poput “Srpska čast” i “Obraz” dobrodošli u Banjaluku gdje imaju sve privilegije.

Prof. dr Darko Trifunović s Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbjednost kaže da su desničarske, proruske, organizacije “Srpska čast” i “Obraz”, koje učestvuju u protestima u Beogradu česti gosti zvanične Banjaluke.

Komentarišući dešavanja na ulicama Beograda u programu TV Kurir, Trifunović je sinoć rekao da u Banjaluku “vrlo često dolaze pripadnici tih desničarskih, proruskih, organizacija “Srpska čast” i “Obraz” i da one nemaju veze sa srpstvom”.

Suština je, kaže on, da su te organizacije vrlo dobrodošle i imaju velike privilegije u Banjaluci i evo ih sada ovdje na beogradskim ulicama.

“Pa me interesuje koja je uloga Banjaluke u ovim nemirima u Beogradu? Mi ćemo morati da razmislimo sa kim su povezani ti ljudi, šta žele, čiji je nalog?”, kazao je Trifunović i dodao:

“Jasno je da određeni banjalučki krugovi navijaju sat po moskovskom vremenu. Svi u regionu, a vidjeli ste štampu, razumiju situaciju u Srbiji i svi upiru prstom na Rusiju i rusku službu”.

“Upravo mi je stigla informacija da Banjaluka priprema puč u Beogradu, moraćemo da istražimo ko to pokušava da sruši ovdje vlast”, rekao je Trifunović TV Kurir.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija