Detalji nesreće u Kaknju: Motociklista poginuo pokušavajući da izbjegne maloljetnog biciklistu

Detalji nesreće u Kaknju: Motociklista poginuo pokušavajući da izbjegne maloljetnog biciklistu


Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u mjestu Vehabi u Kaknju. U nesreći su učestvovali motociklista i biciklista, od kojih je motociklista na licu mjesta preminuo, prenosi „Kakanj-x“.

Stravična nesreća kod Kaknja: Poginuo motociklista, dijete prevezeno u bolnicu

Kako se saznaje od očevidaca nesreće, motociklista je stradao pokušavajući da izbjegne maloljetnog biciklistu koji je odmah prevezen u Dom zdravlja Kakanj. Stepen povreda bicikliste za sada nije poznat.

Sutra dženaza Edinu Begiću Vinti, dvadesetosmogodišnjem motociklisti iz Hadžića

– Danas u 17.15 sati na Regionalnom putu u mjestu Vehabi došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali bicikl koji je vozio T. I. iz Kaknja 2005. godište i 28-godišnji motociklista koji je u ovoj nesreći i smrtno stradao. Policijski službenici Policijske stanice Kakanj su na licu mjesta i vrše uviđaj – kazali su za Hayat.ba iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Na licu mjesta nalaze se pripadnici Policijske stanice Kakanj, gdje su u početku obustavili saobraćaj na toj dionici te preusmjeravali na alternativnu, da bi nakon nekoliko minuta otvorili jednu traku za saobraćaj.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija