Nit’ maske nit’ distance: Direktor Hitne pomoći u ‘bliskom susretu’ sa Zukorlićem

Nit’ maske nit’ distance: Direktor Hitne pomoći u ‘bliskom susretu’ sa Zukorlićem


DEPO Portal došao je u posjed fotografije na kojoj se vidi da okupljeni oko stola niti nose maske, niti drže preporučenu distancu

Direktor Javne ustanove Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, Adem Zalihić, bio je u medicinskom timu iz Bosne i Hercegovine ljekara i medicinskih tehničara koji su otputovali u Sandžak kako bi dali svoj doprinos borbi s pandemijom koronavirusa.

medicinski-tim-sarajevo-sandzak

Zalihić je 10. jula otputovao za Novi Pazar kako bi pomogao kolegama, ali je vrijeme provedeno u Sandžaku uspio iskoristiti i za davanje intervjua te ručak sa Muamerom Zukorlićem.

Fotografija, za koju se ne zna kada je tačno nastala, na kojoj se vidi da okupljeni oko stola – među njima Zalihić i Zukorlić – niti nose maske, niti drže preporučenu distancu.

muamer-zukorlic-adem-zalihic

Ne bi bilo ništa apsurdno u ovome da direktor Hitne pomoći KS Adem Zalihić nije uporno u javnosti govorio kako bolest nije nimalo bezazlena i kako je jedini način da se sačuvamo – nošenje maske i držanje distance.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija