(VIDEO) Uhapšen jer je psovao Dodiku i Lukaču majku

(VIDEO) Uhapšen jer je psovao Dodiku i Lukaču majku


Policija je u mjestu Štavanj u Rogatici uhapsila osobu pod imenom Njegoš Tomić jer je snimio i objavio na društvenu mrežu Facebook videozapis u kojem vrijeđa člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača.

On se sumnjiči za narušavanje javnog reda i mira vrijeđanjem, a videozapis je snimio 20. jula, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

“Opsovao sam majku Miloradu Dodiku i Draganu Lukaču, zbog toga sam ekspresno uhapšen po njihovom ličnom nalogu. SUĐENO MI JE PO HITNOJ PROCEDURI i osuđen sam uslovno.

U ovom video prilogu kojeg nisam mogao ranije pustiti iz tehničkih razloga, potkrala mi se rečenica “ROBIJE”, nije uslovna robija, ali robija svakako jeste! Jer činjenica da me pokušavaju zaplašiti, ućutkati, satanizovati na razne načine i oduzeti pravo na slobodu govora i misli je ravno još neviđenom fašizmu i jednako je robiji.

Poslušajte šta se desilo od momenta hapšenja pa do okončanja presude i puštanja iz pritvora.

https://youtu.be/GNsguBdBYk4


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija