(FOTO) I kamen je suzu pustio: Obavljena dženaza i ukop Belme Šoljanin

(FOTO) I kamen je suzu pustio: Obavljena dženaza i ukop Belme Šoljanin


Rodbina, prijatelji i poznanici Belme Šoljanin oprtostili su se danas od nje posljednji put. Dženaza i ukop mlade žene, čija je smrt potresla sarajevsku, ali i javnost u cijeloj BiH, obavljena je na Gradskom groblju Vlakovo.

Za priče poput Belmine kažu da od njih i kamen suzu puti. Mlada žena, supruga, majka, direktorica Instituta za majku i dijete, koja je cijeli svoj život, privatni, kao i poslovni, posvetila borbi za djecu i majčinstvo, izgubila je bitku sa podmuklom bolesti, koja ne bira između mladih i starih, između bogatih i siromašnih, između dobrih i onih drugih…, nego uzima sve što jojh se nađe na putu.

Belma Šoljanin je tek nekoliko godina poklanjala ljubav svojim kćerkama. Vjerovatno nije ni slutila da to neće dugo trajati.

Namjeravala im je pokloniti i jednog bracu. I poklonila je, ali nije imala priliku niti jedne sekunde da svoju ljubav pokloni i tom malom biću kojeg je nosila pod srcem i kojeg je donijela na svijet. Niti je taj mali dječak osjetio i djelić ljubavi koju su dobile njegove sestre. Oslobođenje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija