Sarajevogas traži sedam radnika, osnovne plaće od 926 do 1.790 maraka

Sarajevogas traži sedam radnika, osnovne plaće od 926 do 1.790 maraka


Kantonalno javno komunalno preduzeće Sarajevogas d.o.o. raspisalo je javni oglas za prijem sedam radnika, a predviđene osnovne plaće za ova radna mjesta su od 926 do 1.790 maraka.

Naime, Sarajevogas traži vodećeg inžinjera za nadzor i upravljanje gasnim sistemom na period od 12 mjeseci za što je predviđena osnovna plaća od 1.790,14 maraka.

Također, traži se i tehničar za detekciju na propusnost gasnog sistema. Za ovo radno mjesto predviđena je plaća u iznosu od 1.076,45 maraka.

Na 12 mjeseci traži se i radnik za održavanje i izgradnju gasnih mreža i priključaka, a za ovo radno mjesto predviđena je plaća od 926, 61 KM.

Ista plaća predviđena je i za radno mjesto na održavanju i ugradnji mjerno regulacionih uređaja, na koje se traže dva radnika.

Sarajevogas traži i radnika za održavanje i ugradnju mjerno regulacionih uređaja, a osnovna neto plaća iznosi 1.037,02 KM.

Na godinu dana zapošljava se i inžinjer za mjerenje, a za ovo radno mjesto predviđena je osnovna plaća u iznosu od 1.691,56 KM.

Javni konkurs otvoren je do 17. septembra. Detalje konkursa možete pogledati OVDJE.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija