Drama u Banjoj Luci: U restoranu “Mala stanica” došlo do eksplozije plina

Drama u Banjoj Luci: U restoranu “Mala stanica” došlo do eksplozije plina


U kuhinji restorana “Mala Stanica” u Tržnom centru “Merkator” u Banjoj Luci došlo je do manje eksplozije, usljed curenja plina, ali srećom niko nije stradao.

Kako saznajemo sve odigralo prilikom zamjene plinske bice. Navodno je došlo do curenja plina u kuhinji i kada je neko otvorio vrata došlo je do snažne reakcije najvjerovatnije usljed miješanja plina i vazduha. Plinska boca nije eksplodirala, niti je došlo do požara.

Tom prilikom tri osobe su zadobile lakše povrede. Jedna od radnica je usljed reakcije doslovno odbačena par metara i pretrpjela je veliki šok. Druga se žalila da se nagutala plina, a lakše je povrijeđen i radnik koji je postavljao bocu, pa im je ukazana ljekarska pomoć.

Očevici pričaju da im je djelovalo kao da je eksplodirala bomba.

– Ljudi su se prepali da nije terorisrički napad, pa su počeli da bježe iz lokala. Radnice su u šoku plakale i nisu mogle da se smire. Plin se osjećao u vazduhu i svi su evakuisani i sreća je da se sve dobro završilo – pričaju očevici.

Na lice mjesta stigla ja policija, kao i Hitna pomoć i u toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više informacija prenosi Avaz


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija