Umro suvlasnik lanca prodavnica za automobile porijeklom iz BiH

Umro suvlasnik lanca prodavnica za automobile porijeklom iz BiH


Prebolio je koronu, ali se u bolnici zarazio bakterijom MRSA koja je dovela do tragičnog ishoda

U 59. godini preminuo je poduzetnik Stojan Tokić, suvlasnik tvrtke Tokić d.o.o.

Duže od mjesec dana borio se u bolnici Dubrava s koronavirusom. Prebolio je koronu, ali se u bolnici zarazio bakterijom MRSA koja je dovela do tragičnog ishoda, piše Večernji.ba.

“Dragi prijatelji, dragi partneri,

s velikom tugom u našim srcima vam javljamo da je u subotu, 5.12. preminuo naš dragi Stojan Tokić.

Stojan Tokić rođen je 23.09.1961. u mjestu Rakitno u Bosni i Hercegovini. Krenuvši iz male poslovnice od 35 kvadrata, u posljednjih je 30 godina sa svojim bratom Ilijom, stvorio danas najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj i Sloveniji. Na tom putu je uvijek osjećao i djelovao s velikom odgovornošću za sve svoje zaposlenike, njihove obitelji i zajednicu u kojoj tvrtka djeluje. Njegov prepoznatljiv osmijeh, vedrina i dobra djela koja je činio za vrijeme svoga života ostavili su dubok i neizbrisiv trag u našim životima.

Unatoč velikim poslovnim uspjesima Stojan je ostao skroman i samozatajan čovjek kojemu su na prvom mjestu uvijek bili njegova supruga Ruža, sinovi Zdravko i Ivan te kćeri Katarina i Lucija. Njegov život bio je prožet dubokom i poniznom vjerom u Boga te vrijednostima katoličke Crkve koje je svakodnevno živio i prenosio na svoju obitelj, ali i na sve zaposlenike tvrtke Tokić.

Iako više nije s nama na ovom svijetu, naš Stojan je jučer započeo svoj život u Vječnosti. Svojim djelima pokazao nam je što uistinu znači biti velik čovjek.

Stojanu želimo vječni mir u Kraljevstvu nebeskom uz obećanje da nikada neće napustiti naša srca”, napisali su na Facebooku iz tvrtke Tokić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija