Ispovijest majke kojoj su dijete zlostavljali: Otac i maćeha mu čupali kosu, tukli ga i davili

Ispovijest majke kojoj su dijete zlostavljali: Otac i maćeha mu čupali kosu, tukli ga i davili


Redakcija Crne Hronike razgovarala je sa Lejlom Bosnić, majkom koja je objavila na društvene mreže kako su otac njenog djeteta Ahmedin Omanović i Esmeralda Šehić zlostavljali njeno dijete.

Naime, 29. decembra Lejla je potpisala ugovor sa Ahmedinom da skrb nad malim Emanom ima otac djeteta, a da svaki mjesec dana majka viđa dijete, te da dijete praznike provodi kod nje.

,,Dogovor je bio da ga preuzme kod sebe, jer je to bilo za njegovu bolju budućnost”, tvrdi Lejla za naš portal.

U razgovoru za Crnu Hroniku Lejla je priznala kako se otac u početku pridržavao ugovora, a njena namjera je bila da se u narednom periodu preseli u Austriju, gdje je Ahmedin boravio sa Emanom.

Problem nastaje kada je Eman navodno ,,slomio nogu”, pa su prema riječima majke doktori i socijalna služba posumnjali na zlostavljanje djeteta.

,,Pojavila mu se ogromna plavica na vratu, gdje su oni rekli da je on pao, što je nemoguće, i onda su Emana oduzeli od njih (socijalna služba). Njegov otac je izgubio pravo nad njim, a do 31. 12. mora da napusti državu. Ja sam preostala, ja se sada borim sa državom”, završava majka djeteta.

U nastavku pogledajte video u kojem majka objašnjava povrede djeteta:

https://youtu.be/bjTQO-qDO7I


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija