Vukanović se u NSRS zahvaljivao Allahu, SDA-ovac ga ispravio. Pogledajte video

Vukanović se u NSRS zahvaljivao Allahu, SDA-ovac ga ispravio. Pogledajte video


Današnje zasjedanje skupštine u Banjoj Luci donijelo je niz interesantnih momenata, a posebno je “briljirao” poslanik Nebojša Vukanović korištenjem arapskog jezika i zahvalama Allahu. Povod je bila odluka Vijeća ministara da jednoglasno usvoji odluku o privremenom finansiranju.

Vukanović je kazao kako “ovi naši” kad odu u Sarajevo potpuno se promjene.

“Hvala Bogu i šućur Allahu, ‘Elhamdulilulah’, usvojen je budžet prije pet minuta, jednoglasno. Molimo veliki aplauz za ješ jednu kapitulaciju velikih Srba i patriota”, kazao je Vukanović i zapljeskao.

Nastavio je kazavši kako je SNSD “zgazio skupštinu”, ali da su ipak izdržali nešto duže nego im je on predviđao. Nakon toga je ponovo uzviknuo “Elhamdulilulah”, prenosi Klix.

Za ispravak netačnog navoda javio se poslanik SDA Edin Ramić, podučivši Vuknovića kako da se na pravi način zahvali Allahu.

“Pravilo je ‘Elhamdulilah’, dakle mehko ‘h’. Kad činite zahvalu Svevišnjem treba da to činite pravilno”, izjavio je Ramić.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija