19-godišnji Banjalučanin preminuo od korone

19-godišnji Banjalučanin preminuo od korone


Mladi Srđan Stojanović (19) u nedjelju je preminuo nakon četiri dana boravka u bolnici i borbe sa koronom, a za njegovom tužnom sudbinom plače cijeli region.

Srđan je odrastao u banjalučkom naselju Šeher (Srpske Toplice), s bakom i mlađom sestrom. Prema riječima njegovih drugova, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema povezanih sa srcem, a korona je bila dodatni faktor koji mu je i odnio život.

On i njegova maloljetna sestra prije nekoliko godina ostali su bez roditelja i živjeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

“Otac mu se ubio kada je bio šesti razred. Bio je policajac, odvojio se u prostoriji i ubio se u privatnoj prostoriji. Malo poslije toga umrla mu je majka od srca, a potom i deda. Ostali su samo on i mlađa sestra, sa bakom”.

Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smještena kod tetke, prenosi portal Banjaluka.

“Baka je živelja za njega. On je bio jedina nada i glava kuće poslije svega što se desilo tokom proteklih godina”, kazali su njegovi drugovi, prenosi Srpskainfo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija