Jesu li ljekari napravili kardinalnu grešku? Detalji operacije djevojčice koja je pala u komu u privatnoj bolnici u Sarajevu!

Jesu li ljekari napravili kardinalnu grešku? Detalji operacije djevojčice koja je pala u komu u privatnoj bolnici u Sarajevu!


Prije dva dana portal Crna Hronika prenio je vijest kako je na Pedijatrijsku kliniku u Sarajevu dovezeno dijete u kritičnom stanju.

U toku operacije koja je, navodno, rađena u privatnoj poliklinici “Halimić”, dijete je doživjelo srčani zastoj i palo u komu.

Djevojčica je dovezena kolima Hitne pomoći, a za portal Crna Hronika javila se rodica djevojčice.

,,Imala je spušten kapak, pa je prije imala operaciju, ali plastiku koja se ugrađuje u kapak njeno tijelo nije prihvatilo. Plastika je trebala biti izvađena u privatnoj ustanovi Halimić, ali zbog davanja totalne anestezije njen mozak nije izdržao. Djevojčica je još uvijek u komi, na aparatima, mozak su joj potpuni izgorili, u životu je drže samo još aparati jer joj srce kuca. Djevojčicu su uništili anestezijom koju joj nisu smjeli dati”, kaže za portal Crna Hronika rodica ove djevojčice.

Nezvanično saznajemo da se u čitavu priču uključilo i Tužilaštvo, te se uskoro očekuju i službene potvrde ovog događaja.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija