Čović sa šalom Zrinjskog bodrio reprezentaciju Hrvatske

Čović sa šalom Zrinjskog bodrio reprezentaciju Hrvatske


Čelnik Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine, te predsjednik Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH Dragan Čović danas je bio na splitskom stadionu Poljud.

Tamo je, kako je objavio na društvenim mrežama, otišao kao navijač reprezentacije Hrvatske.

Od rekvizita, uz njega je bio i šal Zrinjskog, kluba koji je trenutno prvi na tabeli Premijer lige BiH.

Čović je, uz fotografiju na Twiteru, napisao i sljedeće: “Puno sreće hrvatskoj reprezentaciji na kvalifikacijskoj utakmici Hrvatska-Rusija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar”.

Čović o “Rođenim”: Emocije ne mogu nestati, nema gdje nisam bio zbog Veleža

– Pa dobro, vrijeme čini svoje. Emocije ne mogu nestati nikada, ali da se vremenom transformiraju, to je tačno. Ja sam kao dijete navijao za Velež, u svojoj mladosti sam bio navijač Veleža. Ne postoji stadion gdje je Velež igrao izvan Mostara, gdje nisam bio. Ako hoće ko raspravljati o emocijama, evo mu materijala, nek raspravlja – govori Dragan Čović u intervjuu za “Jedan” na BHRT-u.

Nogometna reprezentacija Hrvatske plasirala se na SP u Kataru naredne godine.

Izabranici Livnjaka Zlatka Dalića prezasluženo su u ključnoj utakmici na Poljudu dobili Rusiju, iako su gosti sami sebi dali gol, nakon silne, rovovske borbe.

Ono što je bilo zanimljivo je način proslave plasmana. Uz tradicionalne Thompsonove domoljubne numere i poznate pjesme koje opjevavaju Dalmaciju, najviše je Poludom odjekivala “Moja Hercegovina” Mate Bulića.

Ništa Daleka Obala, Mišo Kovač, Tonči Huljić… nego kad već moramo obilato koristit usluge Hrvata rođenih u Bosni i Hercegovini, daj da malo proslavimo i uz pjesmu koja slavi prostor druge države…

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija