Željka Cvijanović u Izraelu nastavlja njegovati “snažne historijske veze srpskog i jevrejskog naroda”

Željka Cvijanović u Izraelu nastavlja njegovati “snažne historijske veze srpskog i jevrejskog naroda”


Predsjednik entiteta Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Jerusalima Moše Lijon konstatovali su danas u Jerusalimu da su dobro razumijevanje i snažne istorijske veze srpskog i jevrejskog naroda temelj za dodatno unapređenje odnosa.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić, razgovarano je o čvršćem povezivanju i mogućnostima jačanja saradnje grada Jerusalima sa Republikom Srpskom i njenim lokalnim zajednicama, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Podsjećamo, predsjednik entiteta Republike Srpske Željka Cvijanović danas je započela dvodnevnu posjetu Izraelu.

Predsjednik entiteta Republika Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas Memorijalni centar Jad Vašem i položila vijenac u spomen svim žrtvama Holokausta.

“Zajedničko stradanje srpskog i jevrejskog naroda tokom Drugog svjetskog rata obavezuje nas da pamtimo i učimo, ali i da se odlučno suprostavimo sve gruljbim pokušajima istorijskog revizionizma”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Cvijanovićeva je posjetila Memorijalni centar u prisustvu direktora za Balkan u Ministarstvu spoljnih poslova Izraela Dana Orijana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija