Šta su pokazali izbori u Prijedoru i čijih 70.000 glasova je ključno

Šta su pokazali izbori u Prijedoru i čijih 70.000 glasova je ključno


Pokret za državu nastavlja da radi i protiv smo politike Milorada Dodika i njegovog režima, kaže Mijatović

Izbori u Prijedoru su pokazali da opozicija nema snage da pobijedi Milorada Dodika i njegov režim, piše Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a.

– Izbori u Prijedoru su pokazali da opozicija u Republici Srpskoj neće moći da pobijedi Dodika i njegov režim za pozicije predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH iz RS bez podrške Pokreta za državu. Umjesto da ste imali političke širine i pozvali da razgovaramo prije izbora u Prijedoru, zaslijepila vas je politička kratkovidost i opet ste izgubili od Dodika.

Naših 70.000 glasova koje ćemo sigurno imati na izborima 2022. su ključni, ali se postavlja pitanje kako da sarađujemo kada ste skloni da nas optužujete i omalovažavate, a svjesni ste da sami ne možete pobijediti, Prijedor vam je pokazao to. Pokret za državu nastavlja da radi i protiv smo politike Milorada Dodika i njegovog režima, a vi sad analizirajte ko je od vas izdao i ko je od vas korisni idiot Milorada Dodika – poručio je Mijatović.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija