Zalihić ponovo ,,radi” na društvenim mrežama: Izvještaj da nije zatrpao Opću bolnicu sa pacijentima

Zalihić ponovo ,,radi” na društvenim mrežama: Izvještaj da nije zatrpao Opću bolnicu sa pacijentima


Nakon pres-konferencije ministra zdravstva, koja je održana prije 2 dana, gdje je je jasno i argumentirano objasnio dugogodišnje razaranje zdravstvenog sistema u režiji SDA (narod treba da zna), nije nikoga iznenadilo da mediji pod kontrolom SDA grozničavo traže bilo koga ko bi se bio spreman žrtvovati u odbrani lika i djela SDA-ovih perjanica.

Naravno da su najpogodniji oni kojima ne trebaju argumenti, nego su dužni životom braniti neodbranjivo jer su zbog mrvica sa SDA-ovog stola i milosti nedodirljive gospođe pokazali kako se izdaje sve za što su se borili i šta su zagovarali dok su imali koristi od SDP-a – kazao je Ademir Spahić.

Adem Zalihić, doktor u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, vrlo je aktivan na društvenim mrežama, pa je odlučio da odgovori doktoru Ademiru Spahiću na tvrdnje kako je upravo Zalihić zatrpao Opću bolnicu Sarajevo sa pacijentima.

Spahić iznio teške optužbe: Zalihić je po nalogu direktorice Izetbegović zatrpavao Opću bolnicu pacijentima

,,NE MOŽE SE LIDERISATI PROTIV ISTINE I ARGUMENATA

Poštovani građani KS zbog istine i budućnosti naše djece ne smijemo dopustiti da nam se ” lideriše” protiv jasne argumentacije kako bi smo dobili neku drugu, iskrivljenu sliku koju vide oni koji su u sukobu sa jasnim dokazima i suhim činjenicam.

Glavni koordinator Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS Ademir Spahić u svojoj neutemeljnoj analizi rada prethodnog kriznog štaba optužio me je da sam po nalogu profesorice lzetbegovic zatrpao opću bolnicu pacijentima. O kakvom zatrpavanju se radi prosudite sami iz dijela dokumentacije koji govori na tu temu.

On nije ponudio nikakav dokaz, naravno jer ga i nema. Dapače, istina je potpuno suprotna, a može se dokazati i argumentima.

Ponudili smo odgovornim osobama neke materijale kao dokaz naših tvrdnji i advokati kažu da Sud prihvata samo činjenice i dokaze.

Zato ćemo se nastaviti boriti za istinu i pravdu, za Bosnu i Hercegovinu jednakih prava za sve građane, bez liderisanja.

Pravo i pravda, naše opredjeljenje!”


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija