(VIDEO) Konaković tvrdi: Bakir je nudio da budem zajednički kandidat!

(VIDEO) Konaković tvrdi: Bakir je nudio da budem zajednički kandidat!


Konaković, Radončić i Čolo u studiju Face televizije otkrivaju šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Neumu!

Konaković i Radončić: „Domaćini smo nastavka pregovora Izbornog zakona! Pričat ćemo u državnim institucijama! Pozvat ćemo sve stranke!“ Konaković: „Već sam obavijestio NS i SDP!“ Čolo: „Zakonske procedure duge; malo je vremena ostalo za izmjenu Izbornog.”
Prošle sedmice u studiju CD-a bila je Trojka (NS, SDP i DF), koja nije išla na pregovore, a večeras gostuje Trojka koja je bila na pregovorima!

Radončić: “Palmer jako voli ćevape, pitao me kakvi su ćevapi u zatvoru; rekao sam da Izetbegović pravi najbolje ćevape u državi! Lako je Nikšiću, Kojoviću, Forti gađati Izetbegovića kamenicama! Ako imate onu stvar, dođite i razgovarajte!”

Trojka: Konaković (NiP), Radončić (SBB) i Čolo (SDA) u CD-u otkrivaju sve tajne razgovora i pregovora u Neumu! Pogledajte ko je bio najpasivniji, a ko najaktivniji! Saznajte ko je htio popustiti i čiji je prijedlog bio najprihvatljiviji strancima, a čiji domaćim političarima! U kakvom odnosu su bili Izetbegović i Čović, ko je otišao u Neum da brani državu, a ko lične interese! Je li nova koalicija na pomolu? Ko će biti kandidat za Predsjedništvo? Ko se neće kandidovati za Predsjedništvo? I ono najvažnije: hoće li se pregovori nastaviti, kada, gdje, s kim i koji je rok za donošenje izmjena Izbornog zakona. Detaljnije u videoprilogu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija