Haos u bh. bolnici: Muškarac lupao sve pred sobom, blagajnicu gadao stolom

Haos u bh. bolnici: Muškarac lupao sve pred sobom, blagajnicu gadao stolom


Policija je intervenisala nakon nesvakidašnjeg incidenta koji je zabilježen u Univerzitetskoj bolnici Foca, gdje je jedan muškarac napravio haos, odnosno lupao sve pred sobom, pa cak i blagajnicu gadao stolom.

Nezvanicno saznajemo da je za to osumnjicen Focak M.K. (61)

Protiv njega su danas pripadnici Policijske uprave Foca podnijeli dopunu izvještaja, a terete ga za oštecenje i oduzimanje tude stvari i ugrožavanje sigurnosti.

Naime, 1. februara, oko 11.25 sati, medicinski tehincar Univerzitetske bolnice Foca prijavio je da nepoznati muškarac pravi probleme.

“Razbacao je i oštetio klupe za pacijente, polomilo stakleni portal, a potom stolom gadalo radnicu blagajne i tom prilikom oštetilo racunar, nakon cega se udaljilo sa mjesta dogadaja”, saopšteno je iz Policijske uprave Foca.

Kako su dodali, operativnim radom na terenu policajci su došli do saznanja o osumnicenom, protiv koga je i podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija