Povrijeđene tri osobe u velikom požaru u Sarajevu

Povrijeđene tri osobe u velikom požaru u Sarajevu


 

U noći s ponedjeljka na utorak, oko 01:30 sati, u sarajevskom naselju Alipašino Polje došlo je do velikog požara u stambenoj zgradi.

Požar je zahvatio stan na drugom spratu nebodera u ulici Bosanska, a kako nam je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo tri osobe su upućene na ukazivanje medicinske pomoći.

Prema prvim informacijama one su se nagutale dima zbog čega su s dva vozila Hitne pomoći prevezene u bolnicu. Za sada nema informacija o drugim povredama.

Na mjesto požara intervenisalo je nekoliko vatrogasnih vozila sa velikim brojem vatrogasaca. Uzrok požara bit će poznat nakon uviđaja piše Klix.

“Jutros u 1.30 sati dobili smo dojavu da gori stan u Alipašinom Polju. Na terenu je bilo 11 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila. U brzom vremenskom roku smo lokalizovalia požar. Povrijeđene su tri osobe, dvoje maloljetnika i jedna žena. Dva policajca imala su također blaže povrede”, kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz PVB KS.

“Požar u Vogošći koji je izbio oko 23 sata je lokalizovan. I imali smo još jednu intervenciju u 4. sata jutros u ulici Safeta Hadžića, gdje je gorila napuštena kuća, niko nije povrijeđen”, kazali su iz Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevo za portal Radiosarajevo.ba.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija