Foto: Ilustracija
Detalji užasa u Krajini: 57-godišnjak silovao bivšu suprugu, komšije pozvale policiju, pronađeni i dokazi

Detalji užasa u Krajini: 57-godišnjak silovao bivšu suprugu, komšije pozvale policiju, pronađeni i dokazi


Jučer je policija u Sanskom Mostu lišila slobode 57-godišnjeg muškarca inicijala O.R. koji je osumnjičen da je zavezao bivšu suprugu O.K., zalijepio joj usta selotejpom, a zatim je silovao.

Kako je potvrdio Adnan Beganović, portparol MUP-a USK, osumnjičeni se nalazi na kriminalističkoj obradi u Policijskoj stanici Sanski Most, a nakon toga će biti predat Tužilaštvu USK.

“Ženi je pružena medicinska pomoć, a osumnjičeni će Tužilaštvu biti predat uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu silovanje iz člana 203. stav 2 KZFBiH. Urađen je uviđaj i sprovedene su sve istražne radnje. Također, izvršen je pretres, a pronađeni su i predmeti koji bi mogli poslužiti kao dokaz u vezi sa ovim krivičnim djelom. Radi se o selotejp traci koja će biti vještačena.

Navodno, ovaj stravični slučaj otkriven je nakon dojava komšija koji su posumnjali da se nešto neuobičajeno dešava. Policija je na licu mjesta zatekla ženu koja je potvrdila da je silovana.

Osumnjičeni je odmah lišen slobode.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija