Detalji strašne tragedije u Srbiji: Vozač Fiata se namjerno zabio u kamion, pa se onda upucao

Detalji strašne tragedije u Srbiji: Vozač Fiata se namjerno zabio u kamion, pa se onda upucao


U Beogradu se jutros dogodila stravična tragedija. Na potezu između kružnog puta i tunela kod Resnika, dogodio se sudar putničkog automobila i kamiona bugarskih tablica poslije čega se vozač automobila ubio hicem iz pištolja.

Kako Kurir saznaje, poslije sudara u Resniku samoubistvo je izvršio muškarac (55) iz Beograda. Kamion koji je učestvovao u nesreći je bugarskih registarskih tablica, a vozač bugarski državljanin. On nije povrijeđen.

Prema najnovijim informacijama s lica mjesta, saobraćaj je pušten nešto prije 12 časova poslije višesatnog uviđaja, a kolona automobila seže do Obrenovca.

Vozač punta se jutros zakucao u kamion s namjerom da se ubije, ali pošto je živ izašao kiz slupanog automobila pucao je sebi u glavu.

To je potvrdio i očevidac koji se zatekao na licu mjesta i koji kaže da se vozač punta prvo zakucao u kamion, a potom izašao iz vozila i ubio se hicem iz pištolja.

Ekipa Hitne pomoći je, po izlasku na teren, samo konstatovala smrt.

Na lice mjesta jutros su odmah stigle policijske patrole, a potom je obavljen uviđaj.

Do nesreće je došlo između tunela Straževica i kružnog toka ka Resniku, a sudarili su se automobil i kamion. Saobraćaj je u oba smjera bio obustavljen. Teretna vozila preusmjeravana su preko Gazele.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija