(VIDEO) Ovo je životna priča Kemala Pehlivanovića: Skupljao novac, prodavao bubreg kako bi spasio svoje dijete

(VIDEO) Ovo je životna priča Kemala Pehlivanovića: Skupljao novac, prodavao bubreg kako bi spasio svoje dijete


 

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je jučer izvršio samoubistvo vješanjem, a ovaj čin je najavio i na svom Facebook profilu, od ranije je poznat kao otac koji je prodavao bubreg za operaciju svoje kćerke.

Njegovo beživotno tijelo je pronađeno u štali u mjestu Klopački Put, a samoubistvo je najavio i nekoliko dana ranije na Facebooku.

“Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer vidjet ćemo se na onom svijetu, jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje kćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh na bolji svijet, tamo gdje nema problema”, napisao je on.

“Ja odoh na bolji svijet, tamo gdje nema problema”: Kemal ostavio poruku prije nego što se objesio

Kemal je 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio kćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. youtuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Teška sudbina i prošlost umorile su Kemala koji je, sudeći prema objavljenom statusu, i sam obolio, a usljed nemoći da pomogne svojoj kćerki odlučio je izvršiti samoubistvo.

“Volio je kćerke, Čelik ali i dobru muziku. Iza Kemala ostale su dvije kćerke” – piše Crna-Hronika. Brojni građani Zenice, posebno oni koji su poznavali Pehlivanovića, su u šoku i nevjerici. Niko ne može vjerovati da je Pehlivanović odlučio dići ruku na sebe. Samo dan ranije bio je na Smetovima, a ništa nije govorili da bi mogao okončati svoj život.

Kemal koji je prodavao bubreg da spasi bolesnu kćerku jučer izvršio suicid vješanjem

Pogledajte dokumentarni film: “Život u kutiji” čiji je autor poznati Enver Puška.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija