(VIDEO) Pogledajte trenutak u kojem avion udara u zgradu

(VIDEO) Pogledajte trenutak u kojem avion udara u zgradu


Ukrajinske snage srušile su neprijateljski zrakoplov iznad Kijeva u ranim jutarnjim satima u petak, koji se potom zabio u stambenu zgradu i zapalio je. Mediji su kasnije objavili i kako u Kijevu gori na više mjesta

CNN je objavio da su se oko 5.40 sati čule još najmanje tri eksplozije u Kijevu. Pretpostavlja se da su odjeknule na jugozapadnom dijelu grada. Nešto više od sat vremena prije toga savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko objavio je putem društvenih mreža da je započeo napad na Kijev.

Geraščenko je napisao da se se Kijev napada krstarećim ili balističkim projektilima. “Upravo sam čuo dvije snažne eksplozije”, objavio je.

 

Objavljeno je i kako su ukrajinske snage srušile neprijateljski zrakoplov iznad Kijeva u ranim jutarnjim satima u petak, koji se potom zabio u stambenu zgradu i zapalio je. Mediji su kasnije objavili i kako u Kijevu gori na više mjesta.

– Bravo za ukrajinsko zrakoplovstvo! Eksplozije su bile udari našeg ratnog zrakoplovstva na neprijateljske avione ili dronove. Prema operativnim informacijama, neprijateljsku letjelicu pogodile su snage ukrajinskog ratnog zrakoplovstva, pala je u okrugu Darnitsky – napisao je Geraščenko ispod snimke piše 24sata.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija