Ko je ukrajinski predsjenik koji prkosi Putinu? Proslavio se ‘svirajući’ klavir penisom

Ko je ukrajinski predsjenik koji prkosi Putinu? Proslavio se ‘svirajući’ klavir penisom


Publika u ukrajinskom televizijskom studiju umire od smijeha. Najpoznatiji komičar u državi sa svojom skupinom izvodi tačku u kojoj penisima sviraju klavir. Par godina kasnije, taj čovjek je predsjednik Ukrajine…

Završio je pravni fakultet, postao jedna od najvećih glumačkih zvijezda države, zatim i najpopularniji komičar u državi, a onda i predsjednik te države?! Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij (44), po svemu sudeći, talentiran je na više polja.

Za svoje vođenje Ukrajine u njezinim najtežim trenucima od samostalnosti zasad dobiva pohvale čelnika zapadnih država, koje se jučer i usudio ‘oprati’ zbog njihove spore reakcije i nedostatka pomoći, piše 24sata.

Iako je to nekoć radio. I to izvrsno. Na YouTubeu postoji nekoliko videa na kojima današnji ukrajinski predsjednik s kolegama iz komičarske grupe penisom svira klavir dok publika umire od smijeha…

Snimke su ovih dana, kad je Europa ušla u ratno stanje, postale pravi hit na društvenim mrežama.

– Ponosan na razne talente našeg predsjednika. Čovjek ima mu** – pišu ispod fanovi.

Snimka je nastala prije otprilike pet godina, dok Zelenskij još nije bio u svijetu politike. Tad je, među ostalim, glumio i profesora koji se jednog dana probudio i otkrio da je postao predsjednik Ukrajine. To se zapravo i ostvarilo 2019. godine, kad je većina Ukrajinaca stala uz njega.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija